Bij iedere nieuwe training of een nieuwe opleiding komt een voorstelrondje.  
Nu is dit geen training en geen opleiding. Maar wel een nieuwe blog op mijn site. De site is al wat langer in de lucht en sinds twee weken mag ik mij officieel zelfstandig ondernemer noemen!  
 
Mijn volgers op Instagram heb ik gevraagd of ze wat meer over mij te weten wouden komen. Massaal werd er “JA” gestemd. Daaruit kan ik opmaken dat ik goed heb aangevoeld dat die behoefte er is.  En omdat ik graag schrijf en ik het belangrijk vind om Meynlabel een persoonlijke touch te geven zal ik beginnen met het voorstellen van diegene achter het merk Meynlabel!   


20190206_104907.jpg

Ik ben Kirsten, 31 jaar en een moeder van vier kinderen. Die over 3 weken allemaal op de basisschool zitten. Van groep 1 tot en met groep 8. Hartstikke leuk natuurlijk en ook druk, ze hebben alle vier hun eigen behoeftes. Ik krijg dan ook vaak de vraag hoe ik dat toch allemaal doe, gelukkig samen met mijn vriend, onze vier kinderen en oh ja ook nog een pup van 6 maanden, het huishouden, boodschappen, spelende kinderen, begeleiden bij het huiswerk, kinderfeestjes, vriendinnen en nu dus ook een eigen bedrijf.  
Ik beantwoord die vraag altijd met; “Gewoon doen en soms ook gewoon even niets meer doen”. Want alleen zo kan ik die balans houden. Sinds juni ben ik gestopt met werken in loondienst en dat heeft het ook mogelijk gemaakt dat ik er nu meer voor mijn gezin kan zijn en dat mijn creatieve brein zich weer kan ontwikkelen. Voor mij toch wel twee hele belangrijke dingen.  
 
Wat ik nog meer belangrijk vind en wat terug te vinden is in mijn webshop is duurzaamheid, bewust zijn van onze Aarde. Ik ben hierin niet super extreem, maar ik verdiep mij er graag in, praat er graag over en ik eet sinds 2 jaar geen vlees meer.  
Wolvilt is voor mijn producten dus ook een bewuste keuze. Wolvilt is gemaakt van zuiver scheerwol dus duurzaam, is veilig voor kinderen en is volledig recyclebaar. Kinderen zijn onze toekomst, door ze bij de opvoeding al bewust te maken van onze Aarde en ze te betrekken bij de keuzes die je kunt maken hoe je om wilt gaan met de natuur is heel waardevol. 
Mooi om duurzame producten terug te vinden in de babykamer! 

Let's go!.png


Dan rest nog de vraag hoe ik op de naam Meynlabel ben gekomen, die naam is ontstaan doordat ik labels ging ontwerpen voor mijn producten. Misschien wist je het al, misschien wist je het niet, Meyn is mijn achternaam. En zo werd de naam Meynlabel geboren. Dat is nu ongeveer een jaar geleden.  
 
Inmiddels is Meynlabel veel meer dan een naam. Het is een bedrijf geworden, waar ik heel veel passie in kwijt kan.  Passie voor het creëren, de creativiteit die erin zit en bovenal het contact die ik met mijn klanten en andere ondernemers heb is fantastisch! Vaak begint dat contact met een vraag, of ik ook iets kan maken wat diegene zelf al bedacht heeft. En dat is ook het concept. Want naast het aanbod in mijn webshop bied ik de mogelijkheid om het idee van de klant te ontwerpen. En als het klaar is en het product is verstuurd dan maak ik een dansje in de kamer als ik de volgende dag een bericht krijg van een happy customer.   

Het ondernemen is een hele nieuwe stap voor mij, waarvan ik tot nu toe iedere dag nog wat van heb kunnen leren. Ik vind het een bijzondere reis waar ik oprecht van geniet en waarvan ik blij ben dat ik deze stap heb gezet! Ik hoop nog heel veel te mogen ontwerpen en heel veel mama’s en baby’s blij te mogen maken met dat wat ik het liefste doe!  

-X- Kirsten van Meynlabel

© 2018 - 2022 Meynlabel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel