Een speenkoord is geen speelgoed. Laat de baby nooit onbewaakt met een speenkoord spelen of slapen.
Een speenkoord is onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen. Controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten. Wanneer speenkoorden in contact komen met (veel) speeksel en of water/vocht kunnen de materialen hun stevigheid verliezen en/of (sneller) kapot gaan. Speenkoorden zijn ook niet bedoeld om in de mond te stoppen. Gebruik van een speenkoord is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Meynlabel is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een speenkoord.

Laat de baby nooit met de rammelaar/bijtring slapen en gebruik deze alleen onder toezicht. Een rammelaar/bijtring is onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen. Controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten. Dit kun je doen door er even aan te trekken. Wanneer de rammelaars/bijtringen in contact komen met (veel) speeksel door kwijlen en of water/vocht kunnen de materialen hun stevigheid verliezen en/of (sneller) kapot gaan.

Mobielen zijn bedoeld als decoratie en om naar te kijken, laat een kind hier nooit mee spelen. Zorg ervoor dat een mobiel altijd op een hoogte wordt gehangen die buiten bereik van het kind is om te voorkomen dat het kind hierin verstrikt kan raken. Verwijder het mobiel op tijd wanneer een kind erbij kan dmv staan of zitten.

De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruiker(s). Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennis genomen is van deze voorschriften
Geef je het artikel cadeau verwijs de gebruikers dan altijd naar deze veiligheidsvoorschriften, welke op www.meynlabel.nl te vinden zijn.

© 2018 - 2022 Meynlabel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel